Preview Mode Links will not work in preview mode

Mekanicast

Aug 31, 2021

Deze week babbelde Jens met niemand minder dan Thomas oftewel de Wade! Hij vertelt als Reader of the Month over zijn lezersclub, hoe comics hem mee hebben doen opgroeien en laat zijn imposante signaturen zien!


Aug 22, 2021

Deze week stoeft Jens met de nieuwigheden qua Toys, Merch en Artbooks verschenen in de voorbije 3 maanden bij 2 maten, de Cleire en de William, ter vervanging van Joey wegens late inplanning en...voetbal, te veel voetbal...


Aug 13, 2021

Deze week had Jens het voorrecht te praten met chef en fervent stripfanaat Leon Verhoeven! Niet enkel groot verzamelaar van het beeldverhaal, maar ook oprichter van gloednieuwe uitgeverij Reboot Comics! We hebben het over zijn eerste strip daar: 9 Tails (met tal van grote namen: oa Romano Molenaar, Johan Neefjes &


Aug 7, 2021

Jens ramt deze week zomaar even meer dan 60 titels door Fokke's strot, dit in teken van een vooruitblik naar Free Comic Book Day volgende week! Hij slikt het echter allemaal en geeft natuurlijk zijn favoriete nieuwe titels aan. Naast de FCBD titels passeren ook nog:

ALIENS AFTERMATH #1 - BARBARELLA #1 - RAPTOR TP...


Aug 7, 2021

Deze maand is het Dries' beurt to shine! We hebben het over ongedwongen diversiteit in comics (en in het verlengde het feit dat strips het ideale communicatiemiddel daarvoor zijn) en waarom hij net Aquaman zo'n interessant figuur vindt!